Sådan får du Jeff Staples Nike Air Force 1 “Pigeon Fury” til helt gratis


Jeff Staples er ingen usædvanlig, når det kommer til Swoosh -samarbejder, men hans seneste Nike Air Force 1 “Pigeon Fury” skal være hans mest tydelige endnu. Lavet ved hjælp af sneaker -tilpasning hr. Sabotage har duoen sat deres sind sammen for at skabe en ren afslutning AF1. Resultatet er en ultra distinkt sneaker, der er begrænset til kun tredive par – og her er hvordan du kan få en gratis!

Bygning på en beige og flødebase har “Pigeon Fury” en elegant pasform sammen og ruskindkonstruktion med Staples ‘ikoniske due -tema, der pryder hælen og SBTGs varemærke -camouflage -mønster, der rammer Swoosh. Et tilpasset lædertunge -tag fejrer forbindelsen mellem øst og vest, og selvfølgelig ligger en luftfused mellemsål nedenunder for komfort og dæmpning, der ikke forstår nogen grænser.

Billede gennem Jeffstaple

Billede gennem Jeffstaple
Ledsaget af en speciel udgave skoboks, som nævnt tidligere, vil dette specielle partnerskab kun være begrænset til tredive par, så hvis du vil have en, skal du lytte nøje til den næste del.

I morgen, den 20. november, kan du komme ind i en lodtrækning, der starter kl. 13:00 EST og slutter den 12:59 EST. Dette finder sted på Staplepigeon.com, og vindere af Nike Air Force 1 “Pigeon Fury” vælges tilfældigt. Fortæl os, om du kommer ind, og sørg for at holde det låst på den eneste leverandør til de mest populære sneaker -nyheder!

Billede gennem Jeffstaple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *