Kanye West ønsker, at Yeezy skum RNNR skal koste kun $ 20


Da Kanye West først gik sammen med Adidas tilbage i 2015, gav han det store løfte om, at alle en dag ønsker et par Yeezys vil være i stand til at få dem uden at skulle betale et afpresningsbeløb. Med en splinterny Colourway, der bogstaveligt talt falder hver uge, lever han bestemt op til sit løfte. Med det sagt ser det ud til, at han vil have, at hver flere skal eje sin signatursko, da han netop har annonceret, at han ønsker, at den berygtede Yeezy Foam RNNR skal koste kun $ 20!

Ved at gøre denne dristige udsagn om Joe Rogan’s The Joe Rogan Experience Podcast, rørte I på en række emner, men det mest interessante skal være nødt til at tage på skum RNNR. “Så for mig får jeg denne sko til $ 20.” forklarede han. “Penge er ikke reelle, så verden skal til sidst være fri.”

West fortsatte med at tale om krybskytteri Nike -designere og bragte dem over til Yeezy, og hvordan det landede ham i noget varmt vand. “Vi fik fyre, som Nike sagsøgte os for, og en af ​​disse fyre, som jeg prøvede at ansætte i to år. Når han gør sine CAD -tegninger, er det næsten som et skud, et dræb. Nogle gange når du designer ting, skal du gøre Det kan lide fem til otte gange, men hans første er så tæt på at være klar til at gå på markedet, fordi han skitserer på en bestemt slags måde. ”

Joe Rogan Experience #1554 er live nu på YouTube. Fortæl os, hvad du synes om denne nyhed, og mens du er her, kan du lige så godt tage en sneak preview af den kommende Yeezy Boost 350 V2 “Fade”!

Billede via Yeezy Supply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *