Parra X Nike SB Dunk får en udgivelsesdato


Nike SB Dunk Hype er tilbage! Med sin vintage æstetik, komfort hele dagen såvel som overflod af farver, er det simpelt at se, hvorfor folk falder tilbage som med denne sneaker. Nu har Swoosh -mærket slået sig sammen med Piet Parra for at fremstille Parra X Nike SB Dunk så godt som det er vanvittigt!

Oprettelse af et par af de mest berømte Nike -sneakers gennem tidene, forstås Parra for dem som ‘Cherrywood’ såvel som ‘Amsterdam’ Air Max 1’er. Ved at vende deres interesse til SB -dunk er denne berømte sneaker blevet genindført for at bringe den ind i det 21. århundrede.

Kommer med en flerlags Swoosh på sidepanelet, er dette dekoreret med et blød-til-touch Terry-stof i Parras signaturfarver. Afsluttet med et smidigt hvidt læder over hele skoen såvel som et stærkt Parra -mønster til kraven, er dette en sneaker, som du ikke vil gå glip af.

Hit Vælg Nike SB -købmænd fra 26. juli Parra X Nike SB Dunk Low er et rotations essentielt. Hold det låst til den eneste leverandør for yderligere nyheder om denne fantastiske sko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *