Air Jordan 4 “Lightning” fra 2006 gør comeback


, hvis du ikke lykkedes at klare Air Jordan 4 “Lightning” tilbage i dagen, så er du heldig, som den meget ønskede AJ4 Colourway ryktes at gøre et stort comeback! Malet i den klassiske “Tour Yellow” -palet, her er alt, hvad vi kender indtil videre!

Ligesom originalen er “lynet” malet i en livlig gul farve og udformet af en lang række premium -materialer inklusive læder og ruskind. Mesh -paneler pryder de laterale og mediale sider, mens “lyseblå grå” elementer ankommer langs snøresystemet og tungen.

Billede ved hjælp af stadionvarer

Billede ved hjælp af stadionvarer
Nedenunder er en stealthy nike air mellemsål til stede for komfort og dæmpning, der virkelig er uovertruffen, og afrunding af det hele er et Jumpman -motiv ved hælen, der afslutter det legendariske design.

Foretag et helt femten år efter sin oprindelige debut, forventes Nike Air Jordan 4 “Lightning” at lancere en gang i august 2021. Lad os vide, om du tilføjer disse til din samling næste sommer og i beslægtede nyheder, Unionen La X Air Jordan 4 SP “Off Noir” falder over hele verden senere i denne måned!

Billede ved hjælp af stadionvarer

Billede ved hjælp af stadionvarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *