Deltag i Mile Hype Club med Air Jordan 1 ‘First Class Flight’


I løbet af de sidste fireogtredive år er den legendariske Air Jordan 1 blevet frigivet i en række forskellige stilarter og farver, men ingen helt som dette en. Billeder med tilladelse fra Sneaker Insider @Hanzuyying, Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ er hænderne ned på en af ​​de reneste AJ1 -modeller nogensinde, og her er alt, hvad vi ved hidtil!

Først ryktes at blive kaldt ‘Shipping Department’, er ‘First Class Flight’ pakket fuld af luxe detaljer. Arbejder på en ren hvid læderoverdel, skoen har lyse gule accenter og boarding pas -stil stregkoder og udsmykninger, der kommer tilbage til at rejse i luften. En trekantet “23”; Grafisk vises på den mediale hæl, og meget mere Michael Jordan-relaterede cifre gør deres vej til ryggen, med stregkodetalene hylder MJs erhvervspoint, rebounds og hjælper pr. Kamp.

Sørg for at falde engang i juli, og sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for meget flere nyheder på Air Jordan 1 ‘First Class Flight’, når den udvikler sig! Vil du tilføje et par til din samling? Fortæl os det, og mens du er her, skal du se på det fulde Nike Sneaker -serie!

Billeder gennem Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *