Lego X Adidas ZX 8000 har os til at føle nostalgisk


, der overholder frigivelsen af ​​Atmos X Adidas ZX 8000 i sidste måned, vi fortsætter nu sammen med de tre striber A-ZX-line-up med Nostalgia- Inducerende LEGO X adidas ZX 8000. Drillet ved hjælp af en kort fyrre sekund klip giver videoen ikke noget væk, men vi forstår, at vi er i til en throwback -behandling.

Fra en sårbar papkasse er indholdet tippet ud for at udsætte Adidas ‘signaturblå skoboks i en murstenlignende form. Dette flyder derefter i luften for at udsætte en kasse mere, der er bygget fra adskillige flerfarvede mursten.

Selve ZX 8000 kigger ud og udsætter en sko, der er malet i det danske legetøjsfirma’s signaturfarvepalet. Med en ribben hvid pasning sammen øvre, dukker fløde ruskind op langs snøresystemet. Legos traditionelle røde farve rammer tungen såvel som hælen er færdig med sammenlåsende funktioner, der ligner selve mursten. For at runde alt af er den normale “ZX Torsion” blonderfanger blevet erstattet med et enkelt miljøvenligt stykke, der afslutter designet.

En officiel udgivelsesdato er endnu ikke afsløret for LEGO X Adidas ZX 8000, men vi kan forestille os, at det bliver ganske snart. Lad os forstå, om du holder sammen eller falder, såvel som i tilknyttede nyheder, dukkede meget mere udgivelsesoplysninger bare op for Sean Wotherspoon X Adidas ZX 8000 “Super Earth”!

Billede ved hjælp af LEGO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *