Den splinternye Puma RS-hurtig er nu tilgængelig på JD Sports


PUMA har tilføjet sin klassiske RS-familie, og denne splinterny silhuet måske en af ​​de bedste endnu, der introducerer Puma RS-Fast. Denne sneaker, der henter inspiration lige fra de tidlige 2000’ere, lykkes med at blande fortiden og fremtiden problemfrit. Med fed farveblokering og en strømline æstetik er denne træner klar til at blive en fan-favorit for både masserne og sneakerheads.

Denne sko er designet til den nye generation af sneakerelskere og er til folk, der ikke er bange for at skubbe grænserne med deres modesans. Vær dette gennem en radikal farvepalet eller dristig styling, Puma RS-hurtig vil komplimentere ethvert tøj perfekt.

Billeder ved hjælp af Pumapuma RS-hurtig

Int’l forsendelse

Køb nu

RS -familien har sine rødder i 80’erne med lanceringen af ​​det tyske brands første “kørende system” sneaker. At prale af dæmpning, der var revolutionerende for tiden, hurtig frem 40 år og denne samme teknologi er stadig lige så behagelig i 2020. Sith RS-teknologi, der sidder under en voluminøs silhuet, kan arven fra ældre RS-modeller stadig ses i denne nye silhuet.

Ved hjælp af en minimeret formstrip til mellemsålen kan den klassiske springende katteinsignier ses på både tungen såvel som sidepanelerne på skoen. Rundet med en øvre konstrueret fra mesh, ruskind og syntetiske materialer, vil denne sneaker falde som en af ​​årets bedste nye silhuetter.

Billeder ved hjælp af Pumapuma RS-hurtig

Int’l forsendelse

Køb nu

Tilgængelig nu på JD Sports og detailhandel til £ 95, går Puma RS-Fast ind i vores rotationer. Hold det låst til den eneste leverandør for alle de bedste nyheder og udgivelser fra sneaker -samfundet.

Billede ved hjælp af JD Sportspuma RS-hurtig “sort/rød/grøn”

Int’l forsendelse

Køb nu

Billede ved hjælp af JD Sportspuma RS-Fast “Gray/Orange”

Int’l forsendelse

Køb nu

Billede ved hjælp af JD Sportspuma RS-Fast “White/Black”

Int’l forsendelse

Køb nu

Billede ved hjælp af JD Sportspuma RS-Fast “White/Red”

Int’l forsendelse

Køb nu

Billede ved hjælp af JD Sportspuma RS-hurtig “sort/hvid”

Int’l forsendelse

Køb nu

Billede ved hjælp af JD Sportspuma RS-Fast “White/Pink”

Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *