Vi går vildt for XLarge X Adidas School 80 “Mesa” såvel som “Orbit Violet”


LA-baseret streetwear pioner XLarge er muligvis ikke et navn, der er kendt for de fleste, alligevel er det vanskeligt at afvise nøjagtigt, hvordan Meget af en indflydelse, som mærket har haft på markedet som helhed. Mens vi ikke har hørt et fantastisk tilbud fra dem i de sidste par år, er etiketten indstillet til at gøre comeback ekstremt snart i typen af ​​et kommende partnerskab med Adidas Originals. Introduktion af XLarge X Adidas Originals School 80’erne i både “Mesa” såvel som “Orbit Violet”, dette er to sneakers, der sandsynligvis vil være i høj efterspørgsel!

Både pyntet i attraktive farver såvel som med dyre-trykte grafik, uanset om du er fan af skolens 80’ere eller ikke disse ingen tvivl om en ny lejekontrakt i den vintage silhuet. Meget første op er den “Orbit Violet” -farve, der viser en lysblå ruskind, der er fremhævet med sort tre stripemærke såvel som gummi XLarge -faner på tungerne, med sorte detaljer, der afslutter udseendet.

Billede ved hjælp af XLargexLarge X Adidas School 80s “Orbit Violet”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af XLargexLarge X Adidas School 80s “Mesa”

Int’l forsendelse

Se mere

“Mesa” -farvebanen vælger i stedet for en senneps-gul getup, hvor orange accenter bryder designet op. Tre Stripe -branding er ligeledes til stede ud over XLarge -branding på tungerne, mens hælstællerne screener det berømte Trefoil -logo. Begge par sidder på toppen af ​​en mellemsål af gummi, der skjuler al den daglige dæmpning, man muligvis har brug for.

Hvis du søger at få dine hænder på et af disse par, er den store nyhed, at de er klar til at introducere den 4. februar ved hjælp af valgte købmænd såvel som adidas, så sørg for at inspicere uddelt produktsider For alt det assistent, du har krav til COP! I mellemtiden skal du holde det låst i ideel lige her på den eneste leverandør for alle de aktuelle sneakernyheder såvel som opdateringer som dit allerførste officielle look på akronymet X Nike Blazer Low!

Billede ved hjælp af XLargexLarge X Adidas School 80s “Orbit Violet”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af XLargexLarge X Adidas School 80s “Mesa”

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *