Dette kan ændre dit synspunkt på Yeezy stigning 700 V2 ‘Geode’


Der er ingen skjul sandheden om, at Yeezy øger 700 V2 ‘Geode’ ikke nøjagtigt er den mest fremtrædende af sneakers. Den chunky sko blev sat til at falde denne lørdag den 23. marts kl.

Når det er sagt, hvis du ikke tror på noget dog værst af ‘geoden’, tror vi, at vi muligvis kan ændre dit synspunkt på det! For meget mere materiale som dette, sørg for at downloade den officielle app til leverandøren af ​​den eneste leverandør til helt gratis nu!

Fødsel af et ikon

Som den anden Yeezy øger 700 V2, fordi 2018, er ‘geoden’ stadig i de tidlige stadier af den berømte silhuet. Med sin markante overpanellerede æstetiske såvel som intrikat udviklet overdel, i de kommende år, vil det blive navngivet som en af ​​OG -farverne – såvel som vi alle forstår nøjagtigt, hvor meget OGS kan tilbyde. ‘Turtle Dove’ tilbyder stadig ca. £ 1.000 pr. Pop, såvel som ‘Beluga’ er på vej i nøjagtig samme retning med en videresalgspris på 550 pund, selv efter gårsdagens chok -genopbygning.

Historien gentager sig selv

Forestil dig dette: Det er november 2017, såvel som Adidas afslørede netop den splinternye ‘semi -frosne gul’. Denne 350 V2 tog en absolut hamring fra sneakerheads, hvor nogle kritiserede dens særegne nuance af gul såvel som gummi gummi ydersål under fødderne. Når det er sagt, hurtigt frem et par år så godt som det faktisk endte med at være en af ​​de mest efterspurgte farver i Kanye X Adidas historie. Vi mener, at den nøjagtige nøjagtige samme ting vil forekomme med denne weekend ‘Geode’.

Ultra eksklusivitet

Ifølge vores kilder vil næsten 20.000 par af ‘geoden’ blive tilbudt fra Adidas EU. Selvom dette nummer kan støj som meget, er det virkelig ikke. For at sætte det i perspektiv blev omkring 20.000 par af ‘inertien’ pakket på Adidas UK alene, så dette gør ‘geoden’ så meget meget mere begrænset i sammenligning. Derudover blev omkring 49.000 par af den ‘sande form’ tilbudt fra Adidas EU sidste weekend, såvel som de tilbød inden for få sekunder! Dette indebærer, at ‘geoden’ er en af ​​de mest specielle Yeezys nogensinde.

Hele dagen hver dag

Mens ‘tredobbelt sorte’ sneakers er ret populære, kan ikke alle lide en helt sort sko – såvel som det er her ‘geoden’ kommer ind. Mens den udnytter sort, jordisk brun såvel som mørkegrå nuancer, bliver det også kastet ind i blandingen for et look, der er ideelt til hele året rundt. Hvad mere er, en stigning på mellemsålen i fuld længde har underfodet for utrolig komfort såvel som dæmpning, mens en elastisk gummi gummi ydersål gør disse til det ideelle crep til at rocke hele dagen, hver dag.

Næste præmie

Hvis du nogensinde har holdt Yeezy-stigningen 700 V2 i hånden, forstår du, hvad vi taler om. Denne lørdag ‘Geode’ er udformet af et par af de mest premium -materialer, der er forstået for mennesket. Buttery glat læder tilfredsstiller silkeagtig blød ruskind til en sko, der er lavet til at dreje hoveder. På toppen af ​​dette gør en hoppelig, åndbar pasning sammen sin metode overalt til den øverste oplevelse hele dagen, mens 3M reflekterende materiale gør sin metode igennem, så du bliver opdaget selv i mørke.

Farvel almindelig

Der er ingen skjul sandheden om, at ‘geoden’ er i modsætning til noget andet derude. Stealthy uden at være så godt stealthy såvel som chunky uden at være så godt chunky, der er intet andet som det på markedet. Hvis du har en stærk smag så godt som du ikke har noget imod at være centrum for opmærksomheden, kræver du politibetjent ‘Geode’, når den introducerer denne lørdag den 23. marts kl. 7 på Adidas UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *