En anden Skepta X Nike Sneaker kommer meget snart


billede ved hjælp af slutningen. Tøj
Skepta er i brand. Med sin Nike Shox Tl ‘Bloody Chrome’ planlagt til at falde på bare to dage tid, har Ryktet det, at den legendariske grusekunstner allerede arbejder på sit næste samarbejde med Swoosh, og her er alt, hvad vi ved hidtil!

Ifølge Sneaker Insider @Pyleaks, vil den britiske MC tage på den klassiske Nike Air Tailwind 5. En silhuet, der ærligt ikke er så kendt blandt samfundet, det gjorde sin debut tilbage i 2000, og det betragtes af masser af som en Cult Classic. Kun få eksempler på skoen kan findes online, med og Colourway, visualiseret nedenfor, er den mest populære.

Billede ved hjælp af FRIPEZER
Ifølge rygterne vil Skeptas version blive malet i en ‘sort / krom’ palette – en farveway, der er blevet synonymt med ‘uvidenheden er lyksalighedskunstner. For at tilføje til dette, vil det detailhandle for $ 180, som konverterer til omkring £ 150 en pop, som virkelig ikke er alt for dårlig for en høj varme collab.

Planlagt til at lancere engang i foråret 2020, er Skepta X Nike Air Tailwind 5 den bedste måde at fejre Nike Model’s tyvende jubilæum på. stort set intet andet er kendt i øjeblikket, så sørg for at du holder øjnene skrællet for meget mere info, da det udvikler sig!

* Lækning Alert *: Den næste sko i @nike X @Skepta serien vil være Air Tailwind V. Skoen vil falde i en sort / krom farve og forventes at falde i foråret 2020.
Venligst rt & amp; Følg for meget mere info om fremtidige dråber. # Nomoresecrets? pic.twitter.com/rrru1b1ovk.

– PY_LEAKS ™ (@Pyleaks) 10. september 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *