Eksklusive glæder X Delight Division X Converse Chuck 70 Gearing til Release


Til fejring af 40 -årsdagen for ukendte fornøjelser er fornøjelser indstillet til at frigive glæder X Delight Division X Converse Chuck 70s. Et udsagnspar, der er bestemt til din samling, dette interval er begrænset til en meget eksklusiv 150 par, så hvis du vil klare dig bedre, skal du være klar!

Den øverste af denne stil er udviklet for at efterligne baggrunden for det legendariske album, mens Pleasures Branding kan findes på siden. Med en kontrasterende grafik, der stjæler skoen, løber den langs halvdelen af ​​en af ​​siderne, og den modsatte side er færdig med Converse’s hurtigt genkendelige logo -patch. Mellemsålen og ydersålen kommer i sort for at matche den øverste, og hi-top-silhuetten giver et nikk til OG Converse-design. Poleret med stilens signaturvaffelbane, der leverer på greb, dækker dette par alle baser.

Let at style, glæder x glæde Division X Converse Chuck 70 er lavet til at vælge absolut alt i din garderobe. På grund af fald den 13. december udelukkende på 424 i LA, skal du holde det låst ind i den eneste udbyder for at være den første, der ved, hvornår du kan få dine hænder på et par af disse i England.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *