Yeezy X Gap annoncerer en pufferjakke til deres første udgivelse


Efter at nyheden Yeezy X Gap -kollektion efter sigende blev frigivet i slutningen af ​​juni, ville det se ud til, at forudsigelser var sandt, da de to mærker nu har frigivet deres oprindelige tilbud til det 10-årige partnerskab.

Yeezy X Gap Round Jacket blev først plettet på Kanye West i al sin herlighed i sidste uge sammen med et par Nike Vandals, underligt nok. Denne pufferjakke er konstrueret af en genanvendt nylonskal og er pyntet med en lyse blå farvetone og har minimalistisk arbejde fra et detaljeret perspektiv.

Billede via Gap
Beklædningen mangler nogen form for lommer overalt og henleder i stedet opmærksomhed på den stand-up krave, der gør plads til et bølget frontal brystområde. Bagsiden af ​​tøjet har en tung V-konisk form, der ser ud til at forbedre bredden markant. For eventuelle købere er det værd at bemærke fronten af ​​tøjet har ingen knap eller lynlåselukning, hvilket betyder, at stykket kun kan bæres åbent.

Foruden drop viser både Kanye & Gap “flydende fremskrivninger” af jakken i Chicago, New York og LA.

Jakken er prissat til $ 200 og er i øjeblikket kun tilgængelig for amerikanske kunder til forudbestilling på GAP’s websted. Det er tilbage at se, hvornår eller hvis Yeezy X Gap vil ramme britiske butikker, men vi ville lyve, hvis vi sagde, at vi ikke havde store forhåbninger. I andre nyheder, er en off-white X Liverpool FC kollaps i værkerne?

Billede via Gap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *