PSG X Dior Link så meget som design både afslappet og formelt udseende for troppen


Det ser ud til, at Paris Saint Germain har til hensigt at blive vundet denne sæson. Efter en choksignering af Lionel Messi i sidste måned har det Paris -baserede fodboldhold nu samarbejdet med Dior om et udvalg af stykker, der skal bæres af spillerne.

Anført af Dior Creative Director Kim Jones, vil denne samling indeholde både afslappede og formelle udseende i primært sorte og marineblå nuancer. Til formelle lejligheder bærer teamet elegante cashmere -frakker, jakker, tee -skjorter og bukser alle med en slank monteret og glat silhuet. For at parre med dette tøj vil Captoe Derbies blive båret på fødderne med Dior Saddlebags, en PSG Jacquard -slips af høj kvalitet og et cashmere -tørklæde alt på slæb.

De afslappede udseende har Harrington -jakker, strikkede sweatshirts og poloshirts, som alle har broderede PSG -patch -logoer sammen med “CD -ikon” -initialer. Udseendet afsluttes derefter med Diors Explorer Derby Shoe, en formel kalveskindlædertilsætning optimal til en række lejligheder.

Det ser ud til, at mode og fodbold ser ud til at være i godt selskab denne sæson, og vi kan ikke vente med at se, hvad der kommer næste. I andre nyheder skal du fejre Ronaldos tilbagevenden til Manchester United med et officielt sæt.

Billede via Brett Lloyd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *