Nike Dunk Low “White Blue” er utroligt ren


Vi er to måneder ind i det nye år såvel som vi allerede har set adskillige kommende dunk -farver – såvel som vi ikke klager. Efter at have inspiceret “Olive Blue” i går, tager vi nu vores allerførste kig på Nike Dunk Low “White Blue”, såvel som det er så utroligt rent!

Med en fuld læderkonstruktion minder den “hvide blå” os om en slående porcelænsvase. Arbejder på toppen af ​​en “kongeblå” base, sprød “hvide” paneler vikles rundt om hele den øverste. En Nike Swoosh skyder over laterale såvel som mediale sidepaneler, mens ekstra branding pryder tungen såvel som hælemblem.

Billede gennem Woganwodeyang
Int’l forsendelse

Se mere

Mens Beaverton -mærket lige kunne have forladt det såvel som kaldet det en dag, har de tilføjet komplementære flade snørebånd samt en matchende ydersål for virkelig at binde uanset hvad. Dette er de slags detaljer, der gør os virkelig som dunk -lav.

Frigørelsesoplysninger til Nike Dunk Low “White Blue” er endnu ikke officielt annonceret, men vores kilder fortæller os, at en forår eller sommerindførelse er nært forestående. Sørg for, at du holder det låst på den eneste leverandør for din fineste mulighed for at klare sig såvel som i tilknyttede nyheder, er Nike SB Dunk Low “Black Toe” påvirket af OG Air Jordan 1!

Billede gennem Woganwodeyang
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *