Et andet kig på den off-white X Nike Air Max 97 ‘Wolf Gray’


The Off-White X Nike â € œThe Tenâ € Collection var uden tvivl det bedste sneaker-samarbejde, der skulle droppe sidste år, og det gør ikke ‘ Jeg ser ud som om hype er ved at dø når som helst snart. Med sytten off-white X Nike-sneakers, der falder fra nu indtil udgangen af ​​2018, ser det ud til, at Power-duoen vil tilføje endnu en sneaker til sin line-up med den off-White X Nike Air Max 97 ‘Wolf Gray’.

Med tilladelse fra Sneaker Insider @ErlyCop er ‘Wolf Gray’ malet i en tonalgrå i hele dens øvre. En iøjnefaldende iriserende swoosh er til stede langs sidepanelerne, mens en ren hvid patch tilbyder skoen med et smukt kontrasteret look. Nedenunder er en luftinfunderet mellemsål til stede for yderligere komfort og et glattere skridt, og for at runde tingene ud, afslutter branding ”luft” den dekonstruerede æstetik.

Hvad synes du om den off-white x nike air max 97 ‘ulvegrå’? Er du begejstret for denne udgivelse? Eller tror du, at det off-white X Nike Hype-tog er gået væk fra skinnerne? Fortæl os dine tanker i kommentarfeltet nedenfor! I beslægtede nyheder har Off-White officielt bekræftet Nike Blazer ‘All Hallows Eve’ og ‘Grim Reapers’.

https://www.instagram.com/p/bma8jbjanti/?taken-by=earlycop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *