På tæt hold med Yeezy forbedrer 380 “Azure”


Da mock-ups of the Yeezy forbedrer 380 “Azure”, der først dukkede op i sidste måned, var vi lidt ikke sikre på det. Med en fersken-farvet mellemsål troede vi, at der bare var lidt lidt, der foregik i den ene sko. Ved at holde dette sagt, kommer vi nu tæt på såvel som personlig med den pågældende farvevej, såvel som vores synspunkt er helt forvandlet.

Det originale Glitch Camo-mønster fra “Alien” har et comeback her, der er udformet af Primeknit, og det originale Glitch Camo-mønster fra “Alien” gør et comeback her. Lette solbrune toner gør deres metode til snørebånd, mens en slående blå farve strækker sig mod pasningen sammen paneler på laterale såvel som mediale sider. Dette er, hvad der giver denne Yeezy sit navn, da udtrykket “azurblå” bruges til at forklare som farven på himlen på en fjerndag.

Når du bevæger dig nedad, vil du opdage en glat såvel som strømlinet adidas forbedre mellemsålen, der er blevet gjort helt op i brunt i modsætning til de originale gengivelser, såvel som den er foret med en glidende tyggegummi, der afslutter den jordiske æstetik.

Hvad er der ikke at lide ved Adidas Yeezy forbedre 380 “Azure”? I modsætning til noget, vi har set før, skal du sørge for at holde det låst på den eneste udbyder, hvis du vil have et par i din samling! Mens du er her, kan du også tage dit allerførste kig på Yeezy 700 V3 “Arzareth”!

Billede ved hjælp af yzyplyleaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *