Knap tilbage til virkeligheden med Eminems nye skyggefulde con actionfigurer og merch


I en omvendt af den typiske proces har Eminem nu taget 3 af sine NFT’er og forvandlet dem til fysiske actionfigurer for at lancere sammen med hans nyeste serie.

Action -figurerne ankommer i en trio af designs, som alle sport et berømt Eminem -look fra fortiden. Den første figur ankommer med en rød øvre og hvid kort lavere, identisk med det udseende, som rapperen havde på sin præstation under Experience Music Project tilbage i år 2000.

Billede gennem officiel online Eminem -butik
Den anden figur sports hovedpersonernes look fra den højt rangerede 2002-film 8 Mile. For dem, der ikke har set filmen, spiller Eminem Jimmy “B-Rabbit” Smith, en ung Detroit-baseret rapper, der prøver at komme til den store tid.

Den sidste figur viser et af Slim Shadys mange berømte udseende gennem tidene, hvor han klædte en hockey -maske, motorsav og Dungarees under hans præstation i Meadowlands Arena.

Foruden figurerne ser vi både en “mødre spaghetti” t-shirt og hættetrøje ankommer til en tonal sort farvetone. Selve designet henvises til rapperens berømte foret fra hans sang “Lose Yourself”.

Alle brikkerne er nu tilgængelige til forudbestilling på Eminems officielle webshop. I andre nyheder skal du fange dem alle sammen med Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star.

Billede gennem officiel online Eminem -butik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *