New Balance 327 “Black Paisley” bliver maskeret i Bandanna -mønstre


Det er vanskeligt at afvise, at sneakerheads overvejende har deres øjne låst fast på New Balance såvel som deres udgivelser i det seneste år. Boston Footwear -aftrykket har til sidst nået toppen af ​​stigen, hvor populære sneaker -mærker som Nike såvel som Adidas har stået i temmelig lang tid nu.

I spidsen har livsstilsudbud som New Balance 327 Silhouette udstillet forskellige iterationer, der fortjener at blive kaldt “Grails”, inklusive denne New Balance 327 “Black Paisley”.

Billede gennem New Balance
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem New Balance
Int’l forsendelse

Se mere

Bygningen af ​​denne NB327 giver et rimeligt kløft mellem lærred, ruskind samt lædertekstiler, overvejende alle udslettet. Kontrasterende berøringer introduceres gennem de hvide paisley -mønstre, der klæder sig sidesider, forstørrede “n” -logoer såvel som den mediale side, der vælger en tom væg med lette nuancer af grå. Afslutning af dette ensemble er modellens berømte vaffel ydersål, der løber fra den øverste hæl al metoden til tæerne under fødderne.

327 har haft et godt løb, fordi dens åbning i 2020 såvel som denne New Balance 327 “Black Paisley” tydeligt viser, at den ikke vil gå til arkivboksen nogen type tid snart. Sørg for at blive låst fast lige her på den eneste udbyder for alle de seneste New Balance -dråber. I tilknyttede nyheder dukker New Balance 990v3 “Made 990” op i en konventionel grå farve.

Billede gennem New Balance
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem New Balance
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *