Hold rolig og spænding mindre med slutningen. X New Balance XC-72 “Art of Nothing”


De sidste to år har ikke været noget dog en sfære af angst. Med tingene langsomt vender du tilbage til det normale, slut. Garments har genforenet med New Balance for “Art of Nothing Nothing” -samlingen. En ni-delt kapsel centreret omkring temaerne for afslapning såvel som wellness, dette er kollaps til politibetjent, hvis du vil holde rolig såvel som spænding mindre i 2022.

Højdepunktet i sorten skal være XC-72. I to rene afskårne farver er begge par klædt i smøragtig glat ruskind såvel som er malet i minimalistiske paletter. En kursiv “N” pryder sidepanelerne, mens den racerbilinspirerede mellemsål løfter 70’erne-påvirket æstetisk. “Marblehead” er kontrasteret med grå toner overalt med en sund dosis tyggegummi under fødderne, mens “Angora” vælger en smuk “tredobbelt hvid” overflade, der helt sikkert vil arbejde med enhver form for form i sommer.

Billede gennem ende.
Int’l forsendelse

Gå ind i lodtrækning

Billede gennem ende.
Int’l forsendelse

Gå ind i lodtrækning

Selvfølgelig kan vi ikke tale om denne kapsel uden at diskutere det ledsagende tøj. Hold på linje med det stadigt populære luxe loungewear-mønster, der tager verden med storm, indeholder samlingen et bagatelliseret valg af hættetrøjer, tee-skjorter såvel som joggere, der alle er bygget af premium-materialer. Co-branded-skitsering suppleres med sloganet “End. Din stress”, som er ideel til dette beroligende samarbejde.

Slutningen. Garments x New Balance “Art of Nothing” -kollektion er indstillet til at falde gennem slutningen. introducerer den 26. februar. Tilbydes i begrænset antal, sørg for at gå ind i lodtrækningen bedst nu, før det er så sent! Lad os forstå, hvad du tror på dette afslappede partnerskab, såvel som at sørge for at shoppe den fulde ende. Variation bedst her!

Billede gennem ende.
Int’l forsendelse

Gå ind i lodtrækning

Billede gennem ende.
Int’l forsendelse

Gå ind i lodtrækning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *