Eksklusiv unboxing: Her er vores tanker om den nye Nike Air Max 200


2019 har set så adskillige mindeværdige Air Max -silhuetter, om det var tilbagevenden af ​​OG -farverne eller den håndfulde af helt nye modeller. For et interval, der stammer fra 80’erne, formår Nike på en eller anden måde at opfinde den tidløse luftteknologi på måder, du aldrig troede var mulig.

En sådan nykommer, der ankommer med masser af kantsten, er Nike Air Max 200. En række debutfarver, der for nylig blev lanceret i Nike UK. Her bokser vi ‘Royal Pulse’ -stilen for herre, som ikke kun er iøjnefaldende, men en af ​​denne sæson er meget mere modstandsdygtige Air Max-trænere.

Disse bølgede overdel er inspireret af strømmen af ​​lava- og havstrømme. Det er denne kontrast til ruskindbagning med mesh og nylon, der gør disse særligt alsidige. Først og fremmest er dette en livsstilssko, men de er perfekt udstyret til den store udendørs såvel som morgenpendlingen.

Hvilende underfod er en chunky luftenhed omgivet på begge sider af en elastisk mellemsål. Det er ikke lige så dramatisk som Air Max React 270, men det lover stadig en ultra behagelig tur.

Vælg mellem flere farver på Air Max 200 i Nike UK. Ifølge rygterne er endnu meget flere stilarter indstillet til at ramme hylder i 2019. Hold øje med opdateringer og alarmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *