Den stakkels Bunny X Adidas Forum Buckle Low “Triple Black” er påvirket af institutionsuniformer


Alle af os forstår, at traditionel stigma, når det vedrører helt sorte sneakers: De ligner lidt sko, du ville bære til institutionen Da du var barn. Ved at holde dette sagt omfavner Puerto Rica -kunstner Poor Bunny fuldstændigt denne æstetik med den stakkels Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low “Triple Black”, som er direkte påvirket af de pågældende sko.

Set til at være hans tredje greb om den legendariske basketballsilhuet efter “den allerførste café” såvel som “påskeharen”, er “Triple Black” lige så stealthy som de kommer. Dyppet i et helt sort farveskema ser Forum Low-stil noget ud som noget, du ville rocke så meget som institutionerne. Lavet af et ultra premium læder såvel som ruskindskonstruktion, nylonaspekter gør deres metode til den aftagelige tunge, hvor du vil opdage Reggaetons signatur øjenemblem i alt med udtrykket “yo visto asi”, som direkte svarer til “Jeg kjole som denne “.

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

Omkring ankelen vil du opdage en rutsjebane, der leverer et hårdt såvel som forberedt look, såvel som at afrunde samarbejdet, har Adidas tilføjet accenter af livlig gul langs snørebånd såvel som på bunden af ​​mellemsålen ved hjælp af Op en pop af kontrast, der helt sikkert drejer hoveder hvor som helst du går.

Sæt til at lande den 17. august, den stakkels Bunny x Adidas Forum spænder lavt “Triple Black” sikker på, at vi får os til at føle os lidt nostalgisk. Forventet at være ganske begrænset som de to foregående dråber, skal du sørge for at holde den låst på den eneste leverandør for din fineste mulighed for at få en W! Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse du skal inspicere vores nyttige adidas forumstørrelsesvejledning såvel som i tilknyttede nyheder, er den stakkels Bunny x Adidas Action CL endnu en mere enorm politimand!

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *