Nike Air Force 1 “Betrue 2020” er denne uges mest populære udgivelse!


For at fejre Pride Month har Swoosh afsløret Nike Air Force 1 “Betrue 2020”, såvel som det er en af ​​denne uges mest populære sneakerudgivelser! Selvom det kan se ud som enhver form for gammel “tredobbelt sort” AF1 fra afstand, vil du efter bedre inspektion opdage, at der er meget mere end at tilfredsstille øjet, så ikke husker ikke at huske politibetjent, når de falder på 19. juni!

Billede ved hjælp af Nike
Lanceringen som en del af Nikes årlige “Betrue” -kollektion, “Betrue 2020” har en helt hvid læderkonstruktion. Punch, der skitserer ved sidevæggene, tilbyder en sartorial finish, mens en blank holografisk swoosh langs laterale såvel som mediale sidepaneler tilføjer dybden til designet.

På tværs af tungen såvel som hælen opdager du flaget “mere farve, meget mere stolthed”, der blev introduceret i Philadelphia i 2017, såvel som dette strækker sig mod luft mellemsålen nedenunder. For at runde alt ud pryder en enkelt rustfri Take Deubré Air Force 1’s snøresystem i alt med lasereret “AF-1” branding, der afslutter den grundlæggende, men alligevel slående æstetik.

Billede ved hjælp af Nike
Nike Air Force 1 “Berary 2020” fejrer LGBTQIA+ -samfundet og er indstillet til at falde sammen med en Air Max 2090 såvel som ACG Air Deschutz den 19. juni, så sørg for at holde det låst på den eneste leverandør, hvis du vil forsikring A W! Vil du gribe et par? Fortæl os det såvel som mens du er her, hvis du copped Nike Air Force 1 “Puerto Rico”, så krav om at tjekke dette!

Billede ved hjælp af Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *