Nike Dunk Low “Photon Dust” falder denne uge!


Hvis du leder efter en ultra ren sneaker, der kan føjes til din rotation denne sæson, er Nike Dunk Low “Photon Dust” det. En del af Beaverton Brand’s Spring 2021 -kollektion, gå ikke glip af disse, når de lancerer denne uge den 16. april kl. 8 på tværs af flere detailhandlere!

Med en premium læderkonstruktion blev “fotonstøv” lavet til foråret og sommermånederne. Arbejder ovenpå en hvid læderbase, lysegrå paneler blid omvikle rundt om hælen, snøresystemet og toebox, med yderligere nuancer, der går vej til Nike Swoosh, der elegant skyder over de laterale og mediale sidepaneler.

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Nike Branding rammer tungen og hælen, og afrunding af designet af denne dunk -lav er en uberørt mellemsål under fødderne, der er foret med en komplementær gummi ydersål, der afslutter det ikoniske design.

Mens Nike Dunk Low “Photon Dust” er lavet til kvinder, vil det ikke forhindre nogle fyre i at klemme ind i et par! Fortæl os, hvad du synes om denne farve, og i beslægtede nyheder er Nike Dunk Low “Purple Pulse” blevet afsløret!

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *