Se det første kig på Converse X Golf Le Fleur Chuck Taylor Hi


Indtil nu, Converse X Golf Le Fleur -samlingen er blevet begrænset til en sko – den berømte en stjerne – men det er alt ved at ændre sig . Lækkede billeder dukkede lige op af en Chuck Taylor hej med det signaturblomstermotiv.

Se bedre på de allerførste billeder såvel som lad os forstå dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Den amerikanske rapper Tyler, udvikleren sluttede sig til Converse sidste år for at bringe en trendy opdatering til den berømte en stjerne. Meget mere end 15 stilarter har, fordi lanceret, adskillige fremvisning af en iøjnefaldende farve. Den nyligt udsatte Chuck Taylor ser ud til at være langt meget mere beskedent. Et vævet garnemateriale bringer imidlertid et helt nyt look til HI -top.

Ligesom adskillige af dette års mest markante udgivelser, vælger dette par ligeledes synlig branding. Ved at tage et blad ud af den off-white X Nike-samling er Strong Golf Le Fleur-bogstaver stemplet til sidevæggen.

Som med tidligere stilarter i området, indeholder et blomstermønster til mellemsålen. Det er endnu ikke forstået, om dette er en af ​​en række stilarter at lancere.

Hold øje med meget mere information om Converse X Golf Le Fleur Chuck Taylor Hej inklusive frigørelsesopdateringer, når de kommer igennem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *