Den omvendte “Earth Tone Suede” -pakke falder denne uge


Den omvendte “Earth Tone Suede” -pakke er den aktuelle kapselkollektion fra Nike -søskensmærke, såvel som den henter inspiration fra neutrale toner, der ses i hele naturen. Tre af etiketten er en masse anerkendte silhuetter er pyntet i smidig ruskind, der derefter accenteres med lavmælte farver for at skrive en pæn pakke, der vil være perfekt til at arbejde i mange forskellige tøj!

Billede via Converse
Fan-favoritten One Star Silhouette er pyntet i både en terracotta-stiludgave såvel som en jordisk rød version, mens den netop genindførte pro-læder indtager to forskellige variationer, en bleg-lyserød Hued-version såvel som en Mint-Blue Edition.

Sidste ikke mindst er Chuck 70 E260, et mindre set design, der er inkluderet i to versioner her, en kridt-gul såvel som en lys-lyserød. Alle de farver, der ses lige her, vil ikke være tvivl om at stikke ud fra mængden, samt slå en velkendt akkord med fans af etiketten, der ligner Tyler skaberens meget eftertragtede Golf Le Fleur-samarbejdslinje.

Billede via Converse
Hvis du søger at politibetjent enhver form for modellerne fra “Earth Tone Suede” -pakken, er den gode nyhed, at den nu tilbydes via udvalgte detailhandlere over hele kloden, så tøv ikke så godt som at hente et par nu! I mellemtiden skal du inspicere den splinternye Nike D/MS/X “Sting”, der lige er blevet afsløret!

Billede via Converse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *