Peaceminusone giver et overraskelsesfald lige i tide til ferien


, der lige har introduceret sough-efter-fredsmæssig fredskeminuson x Nike Kwondo “Triple White”, K-Pop Feeling G-Dragon er tilbage såvel som forberedt på at introducere en overraskelsessamling Lige i tide til ferien. Denne nyeste kapselkollektion har en trendy bombeflyjakke sammen med en række signaturtilbehør.

Når vi fører udgivelsen, ser vi en mørk miljøvenlig bomberjakke, der vises i alt med en kontrasterende gul krave. Jakkens stil har en ribbet hem såvel som manchetter, to frontale militær-stil lommer samt en central knap-ned lukning. Stykket indeholder ligeledes forskellige “peaceminuson” -underskrifter overalt med de frontale stykker, der har en kontrasterende hvid farvetone.

Billede gennem Peaceminusone
Bagsiden af ​​stykket viser en stor cirkulær farvekvalitetsstil med mærkets signatur daisy-tema vist på begge ærmer. Et andet sted i samlingen ser vi en trio af stifter dukke op med Daisy, Smiley Deal med såvel som ikke-parkeringssignaturer. Derudover dukker en Bandanna -pose -sæt op i forskellige størrelser, der har en Bandanna -størrelse Paisley -mønster såvel som en lys rød farvetone.

Billede gennem Peaceminusone
Alle brikkerne tilbydes nu på Peaceminusones websted for dem, der ønsker at klare sig. I andre nyheder slutter PSGs Kylian Mbappé sig til Diors stabile af verdensomspændende ambassadører.

Billede gennem Peaceminusone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *