Hvordan er frygt for Gud x Nike Air Skylon II ‘sort’ stadig sidder?!


Betragtet af mange som en af ​​de mest populære sneakers fra 2018, frygt for Gud x Nike Air Skylon II ‘Black’ tog markedet med storm. En af Jerry Lorenzos allerførste Swoosh -silhuetter, de var en must -cop fra første dag – så præcis nøjagtigt hvordan sidder de stadig?!

At give den originale stil en enkel, men alligevel avanceret omarbejdning, er ‘sorte’ sluppet i en mega stealthy farvetone såvel som er fint udformet fra et væld af premium -materialer, inklusive åndbar pasning sammen såvel som smidig læder. Det traditionelle snøresystem fra OG er blevet erstattet med et skift -snøresystem, der giver bærere muligheden for at stramme op, mens de er på farten.

En fuld størrelse løb af den ekstremt eftertragtede frygt for Gud x Nike Air Skylon II ‘Black’ tilbydes nu over på afkom. Lad os forstå, om du copping, og sørg for at downloade den officielle app fra den eneste leverandør af leverandøren lige nu! I tilknyttede nyheder har Nike Air -frygt for Gud Sa dukket op i en ‘hvede guld’ farvebane.

Hvis du tror på at copping nogle splinternye Nike Heat, skal du sørge for at inspicere det nyeste her!

Billeder via Solebox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *