Adidas Ultra øgning 2,0 ‘guldmedalje’ får en Restock


, der overholder udsagnet om, at den meget eftertragtede ‘ultra øget 1.0’ creme ‘vender tilbage, Adidas har netop afsløret, at den legendariske ultra øges 2.0’ guldmedalje ‘ Vil ligeledes få en genopbygning senere på året.

Først udgivet tilbage i 2016 er ‘guldmedaljen’ uden tvivl en af ​​de allerbedste UB -farver at frigive. Klædt i en Primeknit Upper, er løberen malet i en stealthy farveplan for en tydelig, men alligevel bagatelliseret stemning. Omkring bagsiden er der en blank guldhælkop til stede for at repræsentere den guldmedalje, du får, når du krydser overfladelinjen, såvel som en fuld længde boost mellemsål sidder under fødderne for ekstra komfort såvel som et glattere skridt.

Stort set intet andet forstås om Adidas Ultra øger 2.0 ‘guldmedalje’ genopretning, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for meget flere nyheder, når det udvikler sig! I tilknyttede nyheder skal du tage et smugkig på Thrones Game of Thrones x Adidas Ultra øge ‘House of Targaryen’!

Hvis du tror på at coppe nogle splinternye adidas -varme, skal du sørge for at inspicere den seneste over i slutningen. Tøj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *