Air Jordan 6 Low “Dongdan” hylder Pekings basketballkultur


Air Jordan 6 Low er helt sikkert en sjældent set silhuet, men når nye farver frigiver, kommer de altid og pakker et stærkt slag. Den seneste variation, der skal lanceres i de kommende måneder, har titlen Air Jordan 6 Low “Dongdan”, opkaldt efter det berømte Beijing Basketball Stadium med samme navn. Sporten er utroligt populær over hele byen, hvor dette par ærer Kinas lidenskab for basketball.

Parret er pyntet i primært en hvid nuance, selvom de er fremhævet med en rød og orange fade -effekt, der efterligner den berømte solnedgang over Dongdan -stadionet. Hvis du leder efter et par med begrænset udgave, der fortæller en historie, skal du ikke lede længere, da du måske tilføjer disse til din rotation før snarere end senere!

Billede via ZSNEAKERHEADZAIR JORDAN 6 LAV “DONGDAN”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede via ZSNEAKERHEADZAIR JORDAN 6 LAV “DONGDAN”

Int’l forsendelse

Se mere

Parret er udformet af premium læder på tværs af overdelene og bruger også atletiske meshpaneler til både robusthed og komfort. Swoosh -branding er fraværende her, selvom det berømte Jumpman -logo er broderet på tungerne i rødt for et signaturudseende. Masser af polstring er placeret omkring anklerne, mens Dongdan-branding er broderet ved hælfanerne, hvilket styrker status for begrænset udgave af dette par.

Alt dette sidder på toppen af ​​en sort mellemsål med is-out-dele, mens Nike Air-dæmpning giver al den støtte og trøst, du har brug for både på og uden for banen. Udseendet er afsluttet med en pulserende ydersål med flere farver sammen med mere Jumpman-branding. Hvis du ønsker at hente Air Jordan 6 Low “Dongdan”, bliver du nødt til at sidde tæt bare lidt længere endnu, da parret endnu ikke har modtaget en officiel udgivelsesdato. Hold det låst lige her på den eneste leverandør for alle de nyeste, og sørg for at tjekke Converse’s episke rabatkode!

Billede via ZnsNeakerHeadzair Jordan 6 Low “Dongdan”

Int’l forsendelse

Se mere

Air Jordan 6 Low “Dongdan”

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *