Disse 8 Insta-skud af Yeezy 350 Static får dig hyped


Kanye Wests 2018 Yeezy line-up har været intet mindre end imponerende. Det hele startede med afsløringen af ​​en splinterny silhuet tilbage i januar – Yeezy 500. Som den øverste chunky silhuet er det næppe uventet, at hver af de fire farver i serien var hurtig til at udsalg.

Både Yeezy 350 og 700 glædede sig over lignende succes, hvad med de vigtigste genopbygninger af hyped design såvel som nogle nye. Mens du skulle tro, at dette års Mayhem endelig var afsluttet med dagens globale genopstik af Yeezy 350 ‘semi -frosne gul’, er der endnu meget mere varme at blive begejstret for. Det er rigtigt, Yeezy -stigningen 350 ‘statiske’ lanceres, før året er ude!

Her ser vi på nogle af de bedste Insta -skud, der er garanteret at få dig hyped!

Et af de første fod på foden til overfladen blev hurtigt mødt med spænding fra fans af rækkevidden. Når alt kommer til alt er dette den første ‘SPLY-350’, der viser en se-through Stripe!

Hvis du troede, at farven var enestående som den er, skal du vente, indtil du ser ændringen om natten. Disse kommer til live takket være 3 m detaljer, der har hæl til tå. Det kan være den mest tiltalende Yeezy endnu, med undtagelse af den ‘semi -frosne gul’, selvfølgelig.

Vi anbefaler bestemt ikke at gå sok-mindre med disse! I stedet vil du rocke dit mange hypede par sokker, jo meget mere farverig, jo bedre!

Rygter antyder, at en ultra begrænset størrelse køres for Yeezy -stigningen 350 V2 ‘statisk’. Når det er sagt, lanceres disse over flere britiske aktionister og ikke kun Adidas. På trods af hvad lækagekonti siger, er disse måske ikke så udfordrende at COP, som du kunne forvente!

Bortset fra den gennemsigtige stribe, har statikken et helt nyt mønster til Primeknit Upper. Dette komplimenteres af en spøgelsesfuld mellemsål under fødderne.

Hvis du ikke er overbevist med 350, er der altid Yeezy 700 statisk, der lanceres flere dage efter. Der er ikke meget kendt om lagernumre til det chunkier alternativ, men ligesom 350 har disse en 3M udformet overdel.

Yeezy -stigningen 350 V2 ‘Static’ lanceres den 27. december over de britiske aktionister. Hold den låst til den eneste udbyder -app for meget mere brudte opdateringer på opkørslen for at lancere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *