Den Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ slipper denne måned


billede via adidas
Yeezy 700 var, da en af ​​de sjældneste Kanye West Sneakers i eksistensen. En af pionererne i den chunky sko trend, det ændrede hele sneakerlandskabet for godt. To år efter dens debut er det blevet afsløret i en bred vifte af stilarter såvel som farverige, såvel som vi nu tager vores allerførste kig på den nyeste tilføjelse til den eftertragtede Adidas Dad Shoe Line.

Dubbed Yeezy 700 v2 ‘Hospital Blue’, dette tjener som den fjerde blå 700 siden ‘inerti’en’ tilbage i marts. Med en slående lighed med sidste års ‘Static’, er ‘Hospital Blue’ malet i en lyseblå nuance, type som den 350 V2 ‘Blue Tint’, der introducerede tilbage i 2017.

Billede via adidas.
Udformet af en kombination af premiummaterialer gør aggressivt stilede suedepaneler deres metode i hele den øvre, bygning på toppen af ​​en ultra åndbar pasform sammen for de allerbedste af begge verdener. I modsætning til andre 700’erne ser det ikke ud til, at læder vil gøre et udseende her, men 3M reflekterende striber gør et comeback.

Nedenfor vil du opdage et helt skulptureret skumsystem, der hjem en fuld længde boost mellemsål for komfort, der faktisk er taget til nye højder, samt at færdiggøre designet, en trækul grå gummi ydersål fuldender udseendet.

Ifølge vores kilder vil den Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ ramme hylder den 28. september. Vi er ikke lige sikker på, at præcis, hvor usædvanlige disse vil være, men kommentarer fra sneakerheads har været almindeligt positivt, så forvent dem at tilbyde ud på et øjeblik! Sørg for at lade os forstå, hvis du tager fat i et par!

Billede via adidas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *