Release -påmindelse: Gå ikke glip af Air Jordan 7 “Flint 2021”!


Hvis du ikke håndterede for at sikre “Flint” tilbage i 2006, skal du ikke bekymre dig, da Air Jordan 7 “Flint 2021” er tilbage så godt som det er meget bedre end nogensinde! Et en-til-en-håndtag ’06 OG, dette er en af ​​de mest fremtrædende ikke-OG-farver i Michael Jordans syvende signatursko, såvel som den vender tilbage i morgen kl. 8 den 8. maj!

Malet i den legendariske hvide såvel som grå farvekombination, som vi alle forstår såvel som kærlighed, er den smøragtige ruskindbase overlejret af tumlede læderpaneler for en ekstra premium -stemning. Perforeringer kan opdages i hele Air Jordan 7’s øvre for en ultra åndbar oplevelse, hvilket gør disse perfekte til at bruge både på gaden såvel som på banen.

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Selvfølgelig ville det ikke være “flint” uden tilføjelse af “varsity lilla” accenter overalt. Fra “23” -emblemet ved hælen til Nike Air mellemsål under fødderne, uanset hvad der er berørt op med at holde den signaturfarvetone, færdigbehandle designet.

Hvad er der ikke at lide ved Nike Air Jordan 7 “Flint 2021 varsity lilla”? Et must-have for enhver form for fan af Jordan-mærket, tag dit par, når de falder i morgen kl. 8 den 8. maj! Lad os forstå, om du går efter disse, såvel som mens du er her, kan du også afslutte din sommerrotation med disse nye Nike Air Force 1s såvel som Air Jordan 1s!

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *