Nike Air Huarache Størrelse: Hvordan passer de?


Nike Air Huarache er uden tvivl en af ​​de mest berømte sneakers nogensinde lavet. Hjernebarnet til den legendariske designer Tinker Hatfield, det gjorde sin storslåede debut helt tilbage i 1991 og begyndte sin rejse som løbesko. Tredive år senere forbliver det som en af ​​de mest legendariske Nike Air Max -trænere, der eksisterer, og der er virkelig ingen spørgsmålstegn ved hvorfor. Med en neopren øvre konstruktion, en phylon skum mellemsål og et smukt retro design, mens Air Huarache bestemt ikke var så hyped var det en gang var, det gør et enorm snart!

Så uanset om du er en hardcore Nike Air Huarache Collector, eller du søger efter din første, finder du det bedste par starter med at få den perfekte skostørrelse. Med det sagt har vi samlet en størrelsesguide til at hjælpe dig med at finde det største par. Med feedback fra det eneste leverandørteam er vi her for at besvare alle dine spørgsmål. Skal du gå halv størrelse op eller fuld størrelse op? Er det så behageligt som Air Force 1, Air Jordan 1 eller endda Air Max 270? Hvilken Colorway skal du gå efter? Hvis du undrer dig over nogen af ​​disse om netop denne Nike -sko, har vi dig dækket!

Nike Air Huarache – Hvordan passer de?

Fit: Generelt passer Nike Air Huarache en halv størrelse op
Komfort: Huaraches neopren øvre og phylon mellemsål er meget behagelig
Pleje: En grundlæggende børste og varmt sæbevand gør susen
Styling: Huarache fungerer med enhver pasform, du kaster på det på grund af dets tidløse design

Nike Air Huarache – Hvad vores produktspecialister synes

Billede ved hjælp af Titolo
Int’l forsendelse

Se mere

Der er ingen tvivl om, at Huarache er en sindssygt behagelig sneaker.
Adam – Head of News & Creative
Hvordan passer de?

For mig passer Nike Air Huarache en halv størrelse op. Med en smal-end-sædvanlig profil, hvis du skulle gå sandt til størrelse, ville disse være for små. En fuld størrelse op og neopren øvre vil være alt for løs, hvilket resulterer i et underligt bulet look, som vi virkelig ikke elsker at se.

Er de komfortable?

Der er ingen tvivl om, at Huarache er en sindssygt behagelig sneaker. Med en soklignende øvre og en skør dæmpende phylon skum mellemsål, kan du virkelig ikke gå galt med et par af disse. Der er også et udvalg af materialer med nogle, der er lavet af Flyknit for en endnu mere åndbar oplevelse.

Hvordan styler du dem?

Jeg antager, at dette virkelig afhænger af farvebane, men generelt vil et par lastbukser og en lidt overdreven hættetrøje ikke gå galt. Dette er trods alt en tidløs klassiker.

Hvordan renser du dem?

Hvis du kender mig, ville du vide, at jeg normalt ikke renser mine creps, men for Air Huarache ville jeg bruge en fin børste til forsigtigt at gnide snavs eller snavs forsigtigt på øverste eller sål.

Hvad er din meget elskede farve?

Dette er et meget hårdt spørgsmål, men det ville enten være den legendariske “tredobbelte sort” eller “Stingray -pakken” fra begyndelsen af ​​2015. Materialerne på sidstnævnte var på et andet niveau, og de varede mig i meget lang tid.

Billede ved hjælp af Titolo
Int’l forsendelse

Se mere

For mig er det en kast mellem OG “Purple Punch” Colourway og “Desert Oak” Colourway fra det nyligt reviderede Stüssy-samarbejde.
Jack A – Content Writer
Hvordan passer de?

Jeg finder som en generel politik, at Nike Air Huaraches passer lidt stram. På grund af Neoprene Sock -foringen ville jeg altid tage .5 af en størrelse op fra min normale Nike -størrelse, ellers kan de være en kamp for at komme videre, og tæerne kan føles som om de er ved at springe ud af slutningen.

Er de komfortable?

Nike Air Huarache er uden tvivl en af ​​de mest behagelige Nike -silhuetter, jeg nogensinde har båret. De er min absolutte go-to i dage, hvor jeg er meget på mine fødder. De er langt bemærkelsesværdige for Air Max -teknologi med hensyn til komfort.

Hvordan styler du dem?

Det afhænger absolut af farve. Med OG -farverne kan retro -looket være vanskeligt, så du er nødt til at spille dem ned for at arbejde dem ind i et tøj. Med meget lettere colorways som “Triple Black” eller Stüsssy -samarbejdet kan du være lidt mere eventyrlystne med farver og stilarter.

Hvordan renser du dem?

Ruskind kan være svært at rengøre, så jeg ville altid vælge et specialiseret rengøringssæt til disse dele. Eventuelle læderpaneler kan simpelthen tørres rent for et hurtigere resultat.

Hvad er din meget elskede farve?

For mig er det en kast mellem OG “Purple Punch” Colourway og “Desert Oak” Colourway fra det nyligt reviderede Stüssy-samarbejde. De er begge episke i deres egne rettigheder!

Billede ved hjælp af MR -penge
Int’l forsendelse

Se mere

Jeg finder ud af, at min Nike Air Huaraches passer lidt lille, så jeg har en tendens til at gå op en halv størrelse til den bedste pasform!
Jack S – Indholdsforfatter
Hvordan passer de?

Jeg finder ud af, at min Nike Air Huaraches passer lidt lille, så jeg har en tendens til at gå op en halv størrelse til den bedste pasform!

Er de komfortable?

De er temmelig behagelige. Den eneste bruger masser af støtte og er blød nok til at tilbringe en masse af dagen på dine fødder!

HvordanStyler du dem?

For mig er personligt Huaraches bedst til at parre med et fantastisk par løse joggere til disse off-duty pasninger!

Hvordan renser du dem?

De er utroligt lette at rengøre, jeg bruger normalt bare mit Jason Markk Home Cleaning Kit.

Hvad er din meget elskede farve?

Min meget elskede farve er den “tredobbelte sorte”, du kan ikke gå galt med en klassiker, og de er bedst til at skabe disse rene pasninger.

Billede ved hjælp af AFEW
Int’l forsendelse

Se mere

Nike Air Huarache: Hvad du har brug for at vide
Følg, hvad vores produktspecialister synes, så får du absolut den bedste størrelse! Nike Air Huarache er allerede udnævnt til årets sko af mange, og vi stiller ikke engang spørgsmålstegn ved det. Den alsidige neopren -konstruktion og plys skum mellemsål er lige så tidløs som nogensinde at fejre sit 30 -års jubilæum i år og er lige så tidløs som nogensinde. Hvis du stadig ikke ejer en, er det nu det bedste tidspunkt at gøre det!

Generelt passer Nike Air Huarache en halv størrelse op, så sørg for at sikre det ideelle par! Meget flere sammenbrud og farver kommer meget snart, så hold det låst på den eneste leverandør for din bedste chance for at klare sig såvel som nyheder og opdateringer om de nuværende og største udgivelser!

Sørg for også at tjekke vores andre størrelsesguider nedenfor for at få de bedste ideer og anbefalinger om størrelse, styling og mere:

Air Jordan 1 Størrelsesvejledning
adidas forumstørrelsesvejledning
Adidas Superstar Size Guide
Nike Dunk Low Size Guide
Yeezy forbedrer 350 størrelsesguide
Yeezy Slider Størrelsesvejledning

Billede ved hjælp af Titolo
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *