Flere info-overflader til den længe ventede Jonah Hill X Adidas Collab


Tilbage i oktober 2018 rapporterede vi, at et Jonah Hill X Adidas-samarbejde var i værkerne. Nu, omkring halvandet år senere, har vi endelig mere info om den længe ventede kollektion takket være Sneaker Insider @pyleaks, og her er alt det, vi ved hidtil!

Rygterne om en sammenbrud begyndte at dukke op, da den amerikanske skuespiller sendte et foto på Instagram billedtekst: “Der kom noget sjovt fra mig og Adidas?”. Ved at rocke den daværende-før set adidas LXCon, cementerede dette ideen om, at et partnerskab var i værkerne.

Ifølge @pyleaks vil rækkevidden omfatte tre sneakers, herunder et par superstjerne og to farver i Samba. Pris til henholdsvis $ 140 og $ 110, som konverterer til omkring £ 110 og £ 90, det er klart, at disse vil være meget mere tilgængelige end andre tre striber sammen med Yeezy.

På dette tidspunkt vides stort set intet andet om Jonah Hill X Adidas -samarbejdet, så sørg for at holde dine øjne skrælede, når flere info ruller ind! I relaterede nyheder er Prada X Adidas Superstar indstillet til at falde i tre farver til til et meget billigere prispoint!

Billede via Jonah Hill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *