Adidas Ultra øger 1.0 “Triple Black” vender tilbage næste måned


, der af adskillige sneakerheads betragtes som en af ​​de bedste UB -farver, der nogensinde er frigivet, den legendariske Adidas Ultra øgning 1.0 “Triple Black” gjorde sin store debut helt tilbage helt tilbage I december 2016, da øget hype var på et hele tiden højt. Hvis du tog et stort fedt L tilbage i dag, er du heldig, da det gør comeback næste måned!

Billede gennem adidas
En helt omvendt version af parret, som Kanye West berømt havde på, er “Triple Black” nøjagtigt, hvad den siger på tin. Dyppet i en stealthy helt sort make-up udgør en stretchy adidas Primeknit det øverste komplet med OG-tåboksen, der detaljerede denne dag.

En hælkop pryder ryggen komplet med “Ultra Boost” branding, og nedenunder øges en enhed med fuld længde, foret med en glidende kontinental gummi til elastisk trækkraft med hvert trin.

Billede gennem adidas
I øjeblikket videresælger for omkring £ 300 en pop, hvis du er heldig, kan du forvente, at Adidas Ultra øger 1.0 “Triple Black” til at sælge ud inden for få sekunder, når de vender tilbage den 2. september. Hold det låst på den eneste udbyder for aktionister og meget mere frigørelsesinfo, og mens du er her, kan du lige så godt få et nærmere kig på Yeezy -stigningen 380 “Onyx”!

Billede gennem adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *