Tåre-away-detaljer fungerer på Nike SB Dunk High “Maui Wowie”


Nike SB Dunk High “Maui Wowie ” ser ud til at være det seneste 4/20 sneaker, der skal udgives fra Swoosh-etiketens skateboarding-underafdeling. Det er ikke ualmindeligt, at mærket fejrer den tvivlsomme dato med et par med begrænset udgave, nogle absolutte klassikere var oprindeligt 4/20 udgivelser!

Denne kommende udgivelse er pyntet i en fancy såvel som over-the-top farveskema, med dynamisk grafik såvel som tåre-detaljer, der bidrager til udseendet. Selvom de ikke vil være med alles smag, har vi absolut ingen tvivl om, at denne udgivelse vil være ekstremt ønskelig!

Billede via Yankeekicks

Billede via Yankeekicks
Forudprivet ser det ud til, at sneakersene vil vise et hawaiiansk-print-look, med blå, lilla såvel som turkis, der pryder overdelene. Når de er revet af, vil panelerne i stedet være lavet af en uklar miljøvenlig ruskind, mens andre vil screene et lignende hawaiiansk mønster, denne gang i orange såvel som rød. Nikes signatur Swoosh -logo optræder i Natural Beige sammen med Nike SB -branding på tungen såvel som hælen.

Hits eller orange såvel som beige i hele parret i alt udseendet såvel som masser af polstring findes omkring tungen såvel som hæle for en SB -signatur touch. Alt dette sidder på toppen af ​​en mellemsål gummi, der skjuler en Nike Air-enhed i fuld længde, som integreret med zoom-dæmpning giver en behagelig tur.

Billede via Yankeekicks

Billede via Yankeekicks
Hvis du vil have politibetjent den kommende Nike SB Dunk High “Maui Wowie”, ryktes det om en udgivelse denne måned, selvom der endnu ikke er sat noget i Stone. Sørg for at holde det låst lige her på den eneste udbyder for alle de seneste nyheder såvel som opdateringer såvel som mens du er lige her, skal du inspicere den rygtede Nike SB Dunk Low “Shattered Backboard”!

Billede via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *