En bademæske og varevogne går sammen om en toldkapsel


Japansk streetwear -pioner En bademap er klar til at slå sig sammen med Californiens fodtøjslegende Vans, hvor duoen vil arbejde på et antal silhuetter, der vil blive gjort tilgængelige til tilpasning . Pakken fejrer 10 -årsdagen for BAPEs butik i Kina, med alle modeller begrænset til en lille produktionskørsel.

Par som Old-Skool, ERA, Authentic og SK8-HI vil blive tilbudt i forskellige farvepaletter, der viser BAPEs signature-head-camouflagemønstre for et øjeblikkeligt genkendeligt look.

Billede via varevogne
Alle par vil blive udformet af Vans ‘signaturholdbare lærredstof, hvilket gør dem mere end egnede til hverdagens slid og endda i stand til at håndtere skateboarding. Hvide snørebånd afslutter udseendet på hvert par, med klassiske logo -faner, der er synlige for et subtilt strejf af branding.

Som enhver udgivelse, der indrømmer hjælp fra en bademap, vil disse naturligvis være noget begrænset, med frigivelse, der kun finder sted i Kina. Deltagerne vil være i stand til at komme ind i en lodtrækning for at være i med en chance for at få deres hænder på et par.

Billede via varevogne
BAPE X Vans Customs Collection er indstillet til at lancere i Kina den 15. december, selvom hvis du er baseret andetsteds i verden, vil disse være temmelig vanskelige at få fat i! I mellemtiden kan du tjekke resten af ​​vores side, og mens du er her, kig på disse 15 splinternye dråber ved afkom!

Billede via varevogne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *