Her er et til fods-kig på Sacai X Nike Vaporwaffle “Dark Iris Orange”


Det er det partnerskab, der har dig til at se dobbelt, Sacai X Nike-samlingen får snart en hel del større. I november ser fire livlige dråber, men når man ser fremad, ser det ud til, at flere stilarter kommer i 2021. Bare tag Sacai X Nike Vaporwaffle Dark Iris Orange; En sko lækkede for nylig sammen med en mere tonet sesamfarve.

Billede via REPGOD888
Her får vi beundre dette livlige par til fods, såvel som straks kan vi se, at dette er anderledes sammenlignet med november’s stilarter. Det er ikke for at angive, hvad der ikke er fordoblet i ægte Sacai -stil, men disse funktionspoladede nylon i placeringen af ​​det perforerede mesh.

Billede via REPGOD888
Det er den skandaløse farveplan, der gør disse så tiltalende. Sacai -skaberen Chitose Abe vælger en tung udnyttelse af lilla kontrasteret godt af en pulserende orange swoosh såvel som hælpanel. Selv den nederste halvdel vælger for en to-tone farveplan med en plade med fløde skum sandwicket mellem den heftige midsole.

Billede via REPGOD888
Som en erklæring sneaker er Sacai X Nike Vaporwaffle langt fra konventionel; De fordoblede snørebånd, mellemsål såvel som swooshes, hvilket gør det til en af ​​de mere usædvanlige Nike-sammenbrud.

Elsker det eller kan ikke lide det, disse er undladt at udsalg sammen med de kommende dråber, der sker i november. Hold øje med flere opdateringer, da vi snart bekræfter frigivelsesoplysninger for Sacai X Nike Vaporwaffle “Purple Orange”. I tilknyttede nyheder skal du tage et officielt kig på Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail” & “Black” lige her.

Billede via REPGOD888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *