Pharrell X Adidas NMD Hu “Aqua Blue” ankommer til et tonalantøj


, efter at den globale superstjerne Pharell Williams frigav sin Adidas Basics Apparel Collection for ikke længe siden, har Pharell flyttet sit fokus igen på sin berømte NMD Silhouette, og Resultatet er absolut smukt. Så hvis du har været en langvarig samler af hans Human Race-serie med de tre striber-gigant, skal du forberede dig til den kommende udgivelse af Pharrell X Adidas NMD Hu “Aqua Blue”.

Klædt i et sommerklar tema frigiver den fornyede Adidas NMD-modellen modellen med en “Aqua Blue” Colourway, der belægger den Primeknit-Constructed Upper overalt. Ikke kun det, men stigningen i fuld længde stigende mellemsål omslutter EVA-stik, og signaturen TPU-midtfodebur udstyret med et konventionelt ropstil snøresystem deltager også i den samme skygge for et tonal look. Selvom kraveforingen vises i skarp sort for en farvepop.

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Se mere

Naturligvis ville denne Pharrell Williams X Adidas NMD HU -samarbejde ikke være komplet uden forfodoverlays, der kan prale af ordet “menneskelig race” på et internationalt sprog. Vi har allerede set det i kinesiske karakterer på “Pink” Colourway, og hvad angår dette par indeholder det ordet “Uluntu” i Xhosa, et sprog, der tales i Zimbabwe. Den efterspurgte kollaps er endelig komplet med betydelige co-branding aftryk overalt, især det på fanen Glat læderhæl.

Disse futuristiske-inspirerede undervisere er bestemt lavet til at dreje hoveder, så lad os vide, om du copping pharrell x adidas nmd hu “aqua blå” og hold det låst i bedst her hos den eneste udbyder for at blive i det kende til alle adidas NMD -udgivelser. I relaterede nyheder er disse 15 begrænsede udgaver adidas dråber stadig tilgængelige nu!

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *