Nike Air Max 95 ‘Grape’ får en ekstra bid


, når det kommer til OG -farver på Air Max -silhuetterne, er Air Max 95 ‘Grape’ svært at slå. Med sin ren farvepalet, der egner sig perfekt til den stribede silhuet, er denne sneaker svær at ikke elske. I 2019 opdaterer Nike nu denne ikoniske sneaker med nogle nye premium -materialer.

Denne crep, der forbliver tro mod den originale farve, kan prale af en overvejende monokrom øvre. Med grå nuancer, der bruges på tværs af sidestrimlerne, sætter denne subtile gradient virkelig denne sneaker af perfekt. Denne sko er afrundet med signaturens drue på tungen, branding og snøringsdetaljer, og denne sko har ældet smukt.

Som vi nævnte tidligere, er det, der adskiller denne iteration af druen bortset fra resten, tilføjelsen af ​​slangeskind på sidevæggene. Dette strukturerede materiale tilføjer et premium lag dybde til en allerede ikonisk sneaker.

Lancering hos udvalgte detailhandlere snart, hold øje med vores Twitter- og Instagram -feeds for en nøjagtig udgivelsesdato for Nike Air Max 95 Snake ‘Grape’. Hold det låst til den eneste leverandør for alle de bedste nyheder og udgivelser fra sneaker -samfundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *