Release -påmindelse: Gå ikke glip af Yeezy Forbedre 350 V2 “Zyon”!


Dette. Er. Det. Da vi meget først kiggede et blik på Yeezy, forbedrer 350 V2 “Zyon” al metoden tilbage i februar, forstod vi direkte væk, at det ville være et behov for COP. Efter et væld af lækager såvel som teasere såvel som et par få forsinkelser, falder den varmt forventede Colourway til sidst kl. 7 i morgen den 18. juli i Adidas UK samt Foot Locker UK!

Berømt for sin “skildpadde due” påvirkede design, “Zyon” kan prale af en ren fløde Primeknit -base, der er pyntet med jordisk brun mønstring overalt, hvilket resulterer i en unik æstetik, der er i modsætning til nogen form for yeezy, vi har set før. En sort pasform sammen stribe løber over lateral side, mens en lysegrå farver gør sin metode til ankelen for endnu meget mere kontrast.

Billede ved hjælp af adidas
Når du bevæger dig nedad, vil du opdage, at de berømte ribbede adidas forbedrer mellemsålen, der har været synonym med denne silhuet i betragtning af at 2015 såvel som for at runde alt ud, en glidende gummi gummi sidder nedenunder i langvarig trækkraft med hvert trin.

Hvad er der ikke at lide ved Adidas Yeezy forbedre 350 V2 “Zyon”? Betaget som den mest hypede Kanye West -sneaker på snarere et stykke tid, introducerer den i fulde husholdningsstørrelser kl. 7 i morgen den 18. juli over i Adidas UK såvel som Foot Locker UK! Sørg for, at du overholder @Thesoles Supplier såvel som @thesolerestocks på Twitter for din fineste mulighed for at klare sig såvel som i tilknyttede nyheder, Yeezy forbedrer 350 V2 “opdrættet” genopretter rundt om i verden senere på året!

Billede ved hjælp af adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *