Fodtøj og mode kolliderer på Alpha Industries x New Balance 574


Som en del af en splinterny samarbejdskapsel er Alpha Industries x New Balance 574 blevet afsløret. Mens begge mærker er hyppige samarbejdspartnere, markerer dette første gang, at deres stier er krydset, og det ser ud til at forme sig til at være et stærkt projekt. Alpha Industries er berømt for klassiske bomberjakker og omtales ofte som ”branchestandard”, når det vedrører det pågældende tøj. Ny balance er på den anden side kendetegnet for premium fodtøjssamarbejde, der har været særligt populære fra sent.

Den valgte silhuet denne gang er ingen ringere end 574, en sneaker, der allerede er enormt vellykket og behøver ingen introduktion. Parret er pyntet i en khaki og grå toner og ser ud til at vise avancerede detaljer i hele designet, som uden tvivl vil gøre disse til en populær udgivelse blandt fodtøjsventilatorer.

Billede ved hjælp af New Balance
Int’l forsendelse

Køb nu

Billede ved hjælp af New Balance
Int’l forsendelse

Køb nu

Upper er udformet for det meste fra smidig ruskind, og har også cordura -paneler, der tilbyder et langvarigt og behageligt touch til designet. New Balance’s Signature N -logo syet på både laterale og mediale sider, mens Alpha Industries -logo også optræder på sidesiden. Udseendet toppes dog med udskiftelige “N” -logoer, hvilket giver brugeren mulighed for at vælge mellem de to ovennævnte farver.

Alt dette sidder på toppen af ​​en ultra-komfortabel encap-en enhed, der sørger for, at hver slid af disse vil være lige så stressfrit som den sidste. Hvis du søger at få dine hænder på Alpha Industries x New Balance 574, bliver du nødt til at holde stramt lidt længere endnu, da der i øjeblikket ikke er nogen officielle frigivelsesdetaljer, der er indstillet i sten. Sørg for at holde det låst i ideelt her hos den eneste leverandør for al den nuværende, og mens du er her, er Salehe Bembury x New Balance 574 “Yurt” lige drillet i en ny farvebane!

Billede ved hjælp af New Balance
Int’l forsendelse

Køb nu

Billede ved hjælp af New Balance
Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *