Clot X Sacai X Nike Ldwaffle kommer snart


der er ingen tvivl om i nogens sind, at 2021 bliver et helt vanvittigt år for Sacai X Nike. Med job med fragmentdesign, Jean Paul Gaultier såvel som Kaws i rørledningen, tilføjer Chitose Abe nu Edison Chen til sit arsenal af efterspurgte partnerskaber med den kommende Clot X Sacai X Nike Ldwaffle – såvel som her er det, vi forstår indtil nu!

Lækket kun få dage efter tilbagevenden af ​​”Kiss of Death”, er Clot’s håndtag den høje varme hybrid i modsætning til noget, vi har set før. Med et rent beige “net” ripstop øvre, “Deep Red”, “Green Bean”, såvel som “Orange Blazer” -accenter, gør deres metode igennem for at vise det kinesiske streetwear -mærkets signaturfarvepalet. Buttery ruskind vikles rundt om tokeboksen såvel som hælen, mens læder rammer hælen for et ekstra ekstravagant look såvel som fornemmelse.

Selvfølgelig ville det ikke være en sko fra det japanske stilikon uden hendes elskede dekonstruerede aspekter, der har ændret spillet, fordi 2019. Fra den dobbelte Nike swooshes langs laterale såvel som mediale sidepaneler til den dobbelte stablede vaffel mellemsål under fod , selv snøresystemet er dobbelt så flot. For at afrunde alt udskrives co-mærket skitsering subtilt omkring ryggen og færdiggør designet.

Ryktet om at droppe engang i efteråret, skal du sørge for at holde det låst på den eneste udbyder for meget flere nyheder om Clot X Sacai X Nike Ldwaffle “Net”, når det udvikler sig! Lad os forstå, hvad du tror på dette efterspurgte samarbejde, såvel som mens du er her, kan du også se bedre på Sacai x Nike Vaporwaffle “Sail Gum”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *