Gå ikke glip af Chinatown Market X Puma Collection!


Bliv forberedt på et af årets mest populære partnerskaber! For første gang nogensinde har Puma tappet New York Label Chinatown Market for en sneaker -kollektion, der helt sikkert vil sætte din sommerrotation i brand! Baseret på den klassiske Ralph Sampson Low Silhouette, vil du ikke gå glip af denne pakke, når den frigiver i morgen kl. 8 på Puma såvel som at vælge Stockists!

Ankom i en stealthy sort skygge såvel som en ren hvid farvetone, er Chinatown Market X Puma Ralph Sampson Low udformet af en glat læderkonstruktion. Den tonale kombination forstyrres af en flerfarvet formstrip, der kan ændres til en almindelig version såvel som en, der er dekoreret med et sort såvel som gult checkerboard.

Gule CTM -etiketter er syet over hele Premium Upper, mens PUMAs berømte katte -logo pryder hælen i en komplementær accent. At runde alt af “Ralph Sampson Low”; Branding er præget på lateralerne og afslutter showets stop -look.

Planlagt til at falde i morgen kl. 8 på Puma samt vælge Stockists, lad os forstå, hvilket Chinatown Market X Puma Ralph Sampson Low Colourway Du vil bidrage til din samling (eller begge dele!), Og mens du er her, skal du være sikker på For at tjekke det fulde Puma Sneaker -sortiment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *