Keith Haring X Converse Channel 80s vibber med denne samling af sneakers & tøj!


Den sene og store Keith Haring X Converse er samlet for et nyt samarbejde fuld af berømte design, der simpelthen udstråler 80’erne vibber!

For den ukendte var Keith Haring en amerikansk popartist, der var berømt for sit arbejde, der opstod gennem graffiti i New York -metroen i 80’erne. Kendte motiver inkluderer “Radiant Baby”, “Barking Dog” og “Flying Devil” og “Angels” ikoner.

Billeder ved hjælp af ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 – “Hvid/sort/rød”

Int’l forsendelse

Køb nu

Billeder ved hjælp af ConverseKeith Haring x Converse Pro Leather Low – “Hvid/sort/rød”

Int’l forsendelse

Køb nu

Påtager sig den populære Converse Chuck 70, Chuck Taylor All Star, Pro Leather Low og The New Run Star, samt en række signaturbeklædning, oser denne samling Harings kreativitet og står som et fartøj med selvudtryk.

Med alle fire sneaker -stilarter, der for det meste er sammensat af hvidt/sort eller hvide/blå farver, er en håndfuld Harings underskrifter legende blevet spredt i hver silhuet. Ud over dette er røde farver blevet strødd over udvalgte paneler for at skabe et slående udseende.

Billeder ved hjælp af ConverseKeith Haring X Converse Run Star Hike – “Sort/hvid/rød”

Int’l forsendelse

Køb nu

Billeder ved hjælp af ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 HI – “Egret Black”

Int’l forsendelse

Køb nu

Ved siden af ​​fodtøjet ankommer tøjet med et udvalg af rene skårne emner emblazoneret med store Keith Haring-ikoner. Tilsvarende har Converse holdt sig til en ren farvepalet bestående af hvide, sorte og blå farver med yderligere røde og gule farver bedst til sommerstyling!

Kunder i samlingen er også i stand til at bruge funktionen “Converse by You” som en måde at tilpasse og individualisere deres egen Chuck 70, og vi bruger, at vi er sikre på, at Keith Haring ville sætte pris på i dag.

Den fulde samling er indstillet til at falde den 13. maj på Converse’s websted, og vi er overbeviste om, at denne vil være en must-cop blandt dem med en kreativ flair! I relaterede nyheder skal du få fat i dig selv en under £ 50 sneaker stjæle i det omvendte salg!

Billeder ved hjælp af ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 – “Custom”

Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *