På tæt hold med Yeezy Boost 380 “Mist”


ser det ud til, at 2020 kunne være et betydeligt år for gummi-færdige Yeezys. Efter at have taget et smugkig på Yeezy Boost 350 V2 “Utility Black”, kommer vi nu tæt på og personlige med Yeezy Boost 380 “Mist”. Påstået den anden Yeezy Boost 380, der falder siden “fremmede”, er denne farve i modsætning til noget, vi har set før.

Billeder med tilladelse fra Sneaker Insider @KickWhoshow, “Mist” kan prale af en soklignende Primeknit-overdel, der er berørt i brune og grå toner for en fleksibel jordagtig palet. En pasform sammen del går over laterale og mediale sidepaneler, mens et par tykke reb snørebånd binder alt sammen, ligesom Yeezy Boost 350 V2.

Billede via kickwhoshow
falsk

Boost gør et comeback her, der ligger inden for en gennemskinnelig enhed til komfort og dæmpning, der ikke forstår nogen grænser, og som nævnt tidligere, en glidende gummi gummi linjer bunden af ​​”tågen” for holdbar trækkraft med hvert trin, hvilket gør dette til det ultimative yeezy I de våde og blæsende dage.

Sæt til at droppe tidligt 2020, Yeezy Boost 380 “Mist” er en must cop til enhver samling, så hvis du vil have et par, skal du sørge for at holde det låst på den eneste leverandør, og vi fortæller dig det, så snart flere frigivelsesoplysninger ruller ind! I andre Yeezy -nyheder skal du tage et smugkig på Yeezy Boost 350 V2 “Desert Sage”!

Billede via kickwhoshow

Billede via kickwhoshow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *