Sådan styles Instagram Yeezy 700 V2 Geode


Seriøst, vil Kanye West tage en pause i et minut – det er den ene Yeezy -udgivelse efter den anden !! Hvis du, som mange af os, har levet en diæt med meget nudler i den sidste måned, kunne denne weekend se endnu et slag for din svindende bankbalance. Det er rigtigt, endnu en Yeezy 700 går live og afhængigt af din præference, kan disse være for gode til at gå videre.

Som den anden stil i Yeezy V2 -området ankommer ‘Geode’ med en lidt anden konstruktion end OG. Tyk mesh er omgivet af paneler med premium læder, mens 3 m -accenter bringer en vis kontrast langs sidevæggen. Rop snørebånd er en anden tydelig funktion på ‘geoden’.

Der er ingen benægtelse af, at dette er en dristig sko, men deri ligger problemet; Hvordan styler du en sådan chunky silhuet?! Heldigvis tilbyder Instagram inspiration. Her præsenterer vi nogle af de bedste stylingbilleder, der i øjeblikket er trend.

Det er ikke let at trække jeans af med den store Yeezy 700 Geode, men det kan gøres. Bare sørg for at undgå boot-cut denim-faktisk skal du aldrig bære boot-cuts med nogen undervisere … periode!

I betragtning af Yeezy 700 er sådan en dominerende sko, vil du vælge denim, der er temmelig slukket, men alligevel tilspidset ved ankelen. Disse er ikke skoene, der skal gynges med stramme jeans eller jeggings !!

De fleste af fødderne på Yeezy øger 700 V2 Geode Showcase tykke joggere eller nylonsporbukser. Det er den baggier, der passer til disse bukser, hvilket gør dem til et ideelt valg mod den store silhuet.

I betragtning af at denne nyeste farve er temmelig beskedent, kan du slippe af sted med disse sammen med Gray, Navy eller Black Joggers.

Khaki fungerer også godt, som det ses her med de klassiske sokker-på-show, der blev gjort velkendt af Kanye West. Kontrast med et par funky farvede sokker. Det vil lægge endnu mere opmærksomhed på trænerne og sammenbryde nogle af disse mørkere nuancer.

På nuværende tidspunkt er du måske overbevist om, at Yeezy 700 Geode er værd at afskales for. Flere sælgere går live i morgen, men Adidas UK ryktes at lancere de højeste aktiemængder.

Bogmærk siden, og vær klar til, at den kø går live fra omkring kl. 06.45. For meget flere opdateringer og alarmer, hold det låst til @Thesolerestocks.

Billeder gennem @iamfamousnobody, @monsieurbanana & @hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *