Nike Dunk Low “BHM” falder tidligt næste år


Swoosh er ingen komplet fremmed, når det kommer til udgivelser af sort historie-tema. I overensstemmelse med en række udgivelser i år ser det ud til, at Beaverton -mærket frigiver Nike Dunk Low “BHM” for at anerkende de fremragende bidrag, som folk fra afrikansk såvel som Caribbean -afstamning har gjort til vores land i mange generationer, også Som her er hvad vi forstår indtil videre!

Selvom dette virkelig er en ganske tidlig mock-up, giver det os et stort begreb om, hvordan “BHM” skal se ud. Arbejdet med en stærk “storslået lilla” ruskindbase “, sort” tumlede læderpaneler gør deres metode til tåboksen, hæl såvel som snøresystem for en ekstra premium -stemning. Jordlige brune accenter stiger ned på Nike Swoosh, såvel som dette suppleres derefter med en gummi gummi ydersål under fødderne.

Selvfølgelig kan du ikke tale om dette dunk lavt uden at diskutere de afro-caribiske mønstre, der giver laterale såvel som mediale sidepaneler. Selvom du ikke kan se det fra dette enkelt skud, er det risikofri at antage, at “BHM” -mærke ligeledes vil spille en stor funktion her.

Forventet at falde engang i februar 2021, bør Nike Dunk Low “BHM” ikke gå glip af, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for flere nyheder, når den udvikler sig! Lad os forstå, hvad du tror på denne udgivelse, såvel som mens du er her, kan du også tage et detaljeret kig på Nike Dunk Low DP “Tak for omsorgsfulde”!

Billede via ph__fundskab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *