Yeezy 500 ‘Soft Vision’ frigiver denne weekend i fulde husholdningsstørrelser


Kanye West trækker ikke nogen form for slag denne sæson. Efter at have introduceret den vildt fremtrædende Yeezy 700 ‘Teal Blue’ for kun få dage siden, falder den længe ventede Yeezy 500 ‘Soft Vision’ i weekenden lørdag den 2. november kl. 7 på Adidas UK. Meget først lækket tilbage i begyndelsen af ​​sidste år, er vi hyped om, at disse til sidst ser dagens lys, ikke kun i typiske størrelser, men i fulde husholdningsstørrelser t00!

Hænderne ned ad en af ​​de mest dynamiske Yeezy -sneakers, der eksisterer, den ‘bløde vision’ har et mesh, ruskind samt læderbygning, der er den ideelle balance mellem fleksibilitet såvel som luksus. Trækker faner på tungen Tilføj lidt bekvemmelighed, mens tapning rundt om mudguard garanterer, at dine sneakers holdes knirkende rent.

Int’l forsendelse

Se mere

Nedenunder er den traditionelle adiprene mellemsål til stede for komfort såvel som dæmpning, der ikke forstår nogen grænser, såvel som for at afrunde alt, er en gummi gummi ydersål tilsat til en pop af kontrast. Mens sneakerheads var lidt skeptiske til dette i starten, de meget mere vi ser det, de meget mere elsker vi det.

Den Yeezy 500 ‘Soft Vision’, der er indstillet til at være utrolig begrænset, introducerer den 2. november kl. Hvis du virkelig vil have et par, skal du sørge for at holde det låst på @Thesoles Supplier og @Thesolerestocks på Twitter, samt inspicere vores lodtrækningsvejledning for din fineste mulighed for at COP!

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *