Vans Vault hylder Frida Kahlo med en tre sneaker -kollektion


, der huskes for hendes selvportrætter, livlige farver såvel som lidenskab, den afdøde Frida Kahlo er en af ​​de mest ikoniske kunstnere gennem tidene. Fejrede for sin interesse for mexicansk kultur såvel som hendes skildring af den kvindelige oplevelse, hendes værker er lige så fremtrædende nu, som de var tilbage i de tidlige 1900’ere. Nu hæder Vans Kahlo med en tre sneaker -samling, der bringer nøjagtigt den samme æstetiske som hendes verdenskendte stykker.

Den autentiske såvel som slip-on, de autentiske såvel som slip-on, bruger en kombination af premium-materialer såvel som luxe finish, med hendes kunstværker såvel som vægmalerier, der pryder over store sko.

SK8-HI udvikler sig på en miljøvenlig overdel, der er udformet af en blanding af læder med hendes 1939 Maleri Las Dos Fridas trykt omkring skoens lærredssektion. Den autentiske er på den anden side malet i livlig orange såvel som nuancer såvel som er prydet med et alt-over-tryk fra Kahlo’s Still Life Work Viva La Vida fra 1954. Endelig fungerer slip-on på en sort base såvel som er dekoreret med hendes selvportræt fra 1940 med torn-pendel såvel som kolibri.

Et absolut mesterværk af en samling, Frida Kahlo X Vans Vault Sneaker Collection er indstillet til at ramme hylder den 29. juni hos aktier som Sneakersnstuff. Lad os forstå, hvilket par du planlægger at hente, såvel som mens du er her, se på den fulde Vans Sneaker Collection!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *